Menukaart
Voorgerechten € 7.50
Garnalenkroketjes met citroenmayonaise
Rundercarpaccio met pesto
Steak tartaar met kwarteleitje
Salade aubergine met blauwe kaas
Vitello Tonnato
Gebakken gamba's in pikante saus
Franse wijngaardslakken in knoflookboter
Verse zalm met terayakisaus en japanse chips
Hoofdgerechten € 19.50
Geserveerd met groentegarnituur en friet
Vis van de dag
Biefstuk uit de polder met pepersaus
Sate van gebraden kippendijen
Kippetje uit de oven met rozemarijn en citroen
Vegatarische quiche met ricotta en spinazie
Gekonfijte eendenbout met sinaasappelsaus
Extra € 3.50
Frisse salade
Nagerechten € 7.50
Vanilleijs met advocaat en slagroom
Taart van limocello
Witte chocolade soesjes
Caramelijs met stroopwafelkruimels en slagroom
Koffie met bonbons
Chocolade souffle met bolletje bosvruchtenijs
Kaasplankje (€ 8.50)
Kindermenu met ijsje toe € 7.50
Met friet en appelmoes
Rundvleeskroket
Sateetje van kip
Kipnuggets
Vissticks
Groentekroketjes