Stadscafé Gieling

De site is op dit moment in onderhoud

Stadscafé Gieling

Weesperstraat 82, 1398XZ Muiden Kaart & Route

Contact informatie

  • 0294-261201

Uiteraard kunt u ons mailen of een reservering maken.
Klik dan op de pagina ‘Reservering

 

Stadscafe vanouds Gieling is een Eetgelegenheid dat gevestigd is in het voormalige “Cafe Gieling”. Al sinds jaar en dag worden gasten op deze rustieke locatie voorzien van een drankje en een hapje.

Daar waar het vroeger de gelegenheid was tot het slijten van dranken, een biljartje leggen of gewoon de dagelijkse gang van zaken te bespreken, heeft het cafe aan het begin van deze eeuw een metamorfose ondergaan. Vanaf dat moment is Stadscafe vanouds Gieling zich gaan richten op gasten die in een gezellige informele sfeer willen genieten van een lekkere maaltijd tegen een zeer betaalbare prijs.

Wij bieden voor  ieder wat wils, gezinnen met kinderen, de zakenman voor een snelle maaltijd onderweg of gezellig informeel met 2, 4 of misschien wel meer die een avondje willen genieten. Stadscafe vanouds Gieling ligt in de oude vesting van Muiden, net even buiten het bruisende centrum bij de Groote Zeesluizen. Hierdoor hebben wij een ideale ligging met een terras welke je in de zomer doet wanen alsof je in Zuid Europa zit met gratis parkeergelegenheid op nog geen twee minuten lopen.

Wij hopen u snel eens te mogen verwelkomen in ons restaurant.
Stadscafe vanouds Gieling