Gastenboek

8 thoughts on “Gastenboek”

 1. Heerlijk gegeten in het sfeervolle tuintje in de avond zon: wat wil een mens nog meer?
  Goede service, heerlijk eten en voor een betaalbare prijs. Ik zeg: tot snel!

 2. Gisteren weer heerlijk bij jullie gegeten! We komen al jaren af en toe en blijven dat zeker doen. Bedankt! Lilian, Eric en Hidde

 3. op 5 juni een fantastisch verzorgde BBQ bij Gieling gehad. Iedereen van onze groep heeft genoten van al het lekkers. Wat een leuke plek voor een dag als deze! Dank!

 4. Onze familiedag was zeer geslaagd. Mede door het heerlijke ongedwongen eten bij uw restaurant.
  De kleintjes konden heerlijk spelen. Kregen hun kindermenu gelijk met ons voorgerecht, dus konden we bij ons hoofdgerecht lekker dooreten en de kleintjes lekker laten spelen.
  De ruimte was ook perfect. Eigenlijk wat apart van het restaurant in de zijzaal. Dus hadden we veel privacy met onze groep van 23 personen.
  De afspraken over het iets beperktere menu liepen goed. Er was voldoende keus en alles werd gelijktijdig geserveerd. Het eten en ook het drinken was heerlijk, werd op verzoek aangevuld en we kwamen niets te kort. En dat alles voor een mooie prijs. Uw restaurant is een aanrader voor eten met een grote groep! Bedankt!!

 5. Jemig, wat een mooie professionele site geworden zeg! En eten en sfeer natuurlijk altijd goed bij jullie.En buiten in de tuin altijd heerlij zitten.

 6. Vanavond heerlijk uit eten geweest, in eigen huis. Dank jullie wel voor de afwisseling in deze bizarre tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.